După anunţarea candidaţilor alianţei de dreapta pro-europeană, PNL-USR-Plus pentru primăria capitalei şi pentru cele de sectoare, Traian Băsescu îşi ţine foştii aliaţi pe jar. Supărat că partidul său, PMP, nu a fost invitat la negocierile pentru Bucureşti e gata să intre în cursa electorală. 

”Eu nu prea ştiu să pierd, n-am învăţat treaba asta în politică şi dacă intru în competiţie o să fac tot ce se poate să câştig. Pe de altă parte, obiectivul meu major este să dau o mână de ajutor PMP-ului, dar poate că vreau să dau şi o lecţie USR-ului”, a afirmat fostul primar general al Capitalei.

Întrebat dacă candidatura sa nu va favoriza candidatul PSD, Băsescu a afirmat: ”Bun, şi oferta USR-PNL care este? Desfiinţaţi-vă, voi PMP, că noi suntem nişte băieţi deştepţi. Ăştia au început să procedeze ca băieţii deştepţi din energie. Ar vrea ca PMP să le dea voturile, dar să nu aibă candidaţi. Democraţia este despre participarea la alegeri, iar PMP nu are decât varianta de a participa singur la alegeri,” a declarat ieri fondatorul PMP.

Articolul precedentGabriela Firea: Ludovic Orban are în anturajul său prieteni ai firmei care vinde măşti
Articolul următorCandidatul PSD la Primăria Timişoarei e fostul manager al Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Dr. Victor Babeș