Eugen Orlando Teodorovici va sta de astăzi cu ochii pe președintele Klaus Iohannis și va sancționa orice acțiune sau inacțiune a președintelui care prejudiciază interesul național Într un mesaj de tipul “Dacă tu nu ne vrei, noi te vrem”, fostul ministru de Finanțe ii cere lui Klaus Iohannis sa fie liderul care unește toate forțele politice la masa deciziilor. 

“Romanii au nevoie de un mesaj ferm și încurajator, de o voce puternica și hotărâtă, care sa ii convingă fără să i roage și fără sa le dea ordine. Romanii vor masuri ferme împotriva Covid 19, dar așteaptă și decizii urgente pentru salvarea economiei naționale!” se arata în mesajul de pe pagina personala a senatorului PSD.

” Vreau sa l vad pe președintele Iohannis ca își dorește sa lupte pentru aceasta țară asa cum ar face o un adevărat lider! Vreau sa vad ca, indiferent de vremurile pe care le trăim, românii nu vor fi sacrificați de dragul sparanghelul german”, avertizează Eugen Teodorovici care își asuma explicit rolul de “palma” a națiunii pe obrazul celui care nu va face fata înălțimii funcției.

Articolul precedentPSD creste capacitatea de testare, Guvernul blochează PSD
Articolul următorBubele” din capul ministrului Cîțu trebuie să îngrijoreze mai mult Guvernul și Președinția