Miercuri, în cadrul unei emisiuni televizate, Sorin Roșca Stănescu a certat-o pe Gabriela Firea, și ea prezentă prin intermediul telefonului. Jurnalistul l-a certat pe fostul edil pentru că a început să ia măsuri prea târziu împotriva primarului de la Sectorul 1,  Clotilde Armand.

„De ce abia acum v-ați apucat să strângeți semnături?”, a întrebat-o S. R. Stănescu. Apoi a continuat prin dezvăluirea unei informații bombă. Jurnalistul a povestit că i-a trimis Gabrielei Firea un mesaj pe telefon în care a avertizat-o că alegerile vor fi fraudate. Stănescu nu a dezvăluit de unde a primit informațiile însă a lăsat de înțeles că sursele sale sunt sigure. 

Gabriela Firea a preferat sa ocolească subiectul și s-a rezumat la a spune că nu a acționat mai devreme pentru că a vrut să îi dea o șansă lui Clotilde Armand să-și arate capacitățile în administrație. 

În cadrul emisiunii, Firea a mai dezvăluit că cei de la PSD Tineret au reușit să strângă 20.000 de semnături pentru demiterea lui Clotilde Armand, însă e nevoie de peste 50.000. 

 

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentULTIMĂ ORĂ. Se întâmplă acum la sediul central PSD!
Articolul următorCULISELE STATULUI PARALEL. Senatorul Virgil Guran, acuzații grave. De ce se implică serviciile în războiul intern din PNL