Problemele din Sectorul 1 sunt tot mai presante pentru cetățeni, iar scandalul interminabil al gunoaielor ar putea să o dea jos din funcția de primar pe Clotilde Armand. Gabriela Firea a făcut un anunț bombă miercuri și a cerut susținerea locuitorilor din fosta „Capitală a Capitalei”.

 

Fostul primar general Gabriela Firea a anunțat că social democrații că vor începe o luptă fulminantă pentru înlăturarea primarului Clotilde Armand de la Sectorul 1, care și-a marcat cele 10 luni de mandat cu numeroase scandaluri politice, dar și cu o cercetare penală. Clotilde Armand este anchetată de procurori pentru suspiciunea de fraudare a alegerilor locale, pe care le-a și câștigat la mustață.

Armand și alți membri USR au fost surprinși de o cameră de supraveghere în Biroul Electoral de Sector, o cameră despre care ea nu știa că funcționează, conform propriilor sale declarații.  

 

ANUNȚUL GABRIELEI FIREA

Fostul primar al Capitalei Gabriela Firea a anunțat că PSD a organizat mai multe puncte de strâns semnături pentru demiterea primarului Clotilde Armand.

„Problemele cetățenilor din Sectorul 1 sunt din ce în ce mai grave. Mizeria, parcurile abandonate, spitalele ignorate și ancheta în curs – în legătura cu frauda de la alegerile locale sunt motivele pentru care vom strânge semnături pentru demiterea primarului Clotilde Armand”, a spus Firea, care i-a invitat pe cei care vor ca primarul actual să plece acasă să meargă la sediul central al PSD și să semneze.

 

Virgil Guran, senator PNL, a spus că nu crede că liberalii se vor alătura PSD-ului în acest demers, deși Sebastian Burduja a declarat recent că primarul Clotilde Armand nu a pregătit nici acum școlile pentru începerea noul an.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentSe aduc în discuție drogurile în DEZVĂLUIREA MOMENTULUI despre Florin Cîțu. Un jurnalist aruncă bomba!
Articolul următorSorin Roșca Stănescu i-a transmis un mesaj de avertisment Gabrielei Firea