Radu Oprea, purtătorul de cuvânt al PSD, a acuzat joi PNL de manipulare, susținând că liberalii au scris într-un punctaj de comunicare că ”PSD vrea să dubleze prețul din facturile de energie”.

”Nimic mai fals! Liberalizarea haotică face ca românii să primească astăzi oferte cu prețuri de peste 5 lei/kwh. Reglementarea înseamnă simplu, chiar și pe înțelesul PNL-iștilor, că astfel de oferte nu ar mai exista și că ar fi un preț fix maximal pentru toți consumatorii casnici și companii. Cei cu venituri mai mici vor fi protejați suplimentar”, a scris Radu Oprea pe facebook.

A lansat un nou atac la adresa ministrului energiei, Virgil Popescu.

”Dar cine să le explice aceste lucruri? Virgil Popescu, ministrul energiei, evident că nu o poate face pentru că nu a venit cu nicio idee. Deci, dragi colegi PNL-iști dacă vreți să fiți supărați pe cineva, vă recomand să vă îndreptați atenția către colegul vostru Virgil Popescu. Între timp, PSD găsește soluții pentru ieftinirea facturilor pentru toți românii, chiar și pentru voi cei din PNL”, a scris Oprea.

PSD și PNL s-au contrat în ultimele două săptămâni pe teme legate de facturile la energie și creșterea pensiilor. PSD ar dori un preț reglementat de 1,2 lei Kwh pe energie electrică. De menționat că în Ordonanța 114 a lui Liviu Dragnea, prețul era cu 40% mai puțin.

Articolul precedentLiviu Pop, lider APP: viața oamenilor nu valorează nimic pentru Nicușor Dan
Articolul următorSorin Grindeanu profețește sfârșitul turbulenței de dreapta