După dezvăluirea făcută de jurnaliștii FLUX24.ro și Realitatea Plus, că premierul Florin Cîțu a stat la închisoare două zile în Statele Unite ale Americii, jurnalistul EVZ Mirel Curea conturează o nouă ipoteză uluitoare.

„Documentului ăla din SUA despre premierul României îi zice CAZIER, iar în el este consemnat faptul că Florin Cîțu a suferit o condamnare (Sentence) cu privare de libertate, pe care a executat-o, pronunțată de judecătorul Thomas R. Hronek, senior judge of the Second District of Iowa, care l-a găsit vinovat de condusul unui autovehicul sub influența alcoolului sau drogurilor (Operating while under the influence of alcohol or a drug).

Faptul că a fost condamnat deși era la „1st off”, adică la prima încălcare a legii constatată de autorități, spune multe cu privire la gravitate. De aceea nu cred că a fost vorba despre alcool, decât dacă era către comă.
Deci, nu „a fost reținut”, nu „a petrecut”, nu „a băut și el o bere și l-a amendat miliția”, ci făcut închisoare în baza unei sentințe a unui judecător.
Așadar, Cîțu să o spună familei și prietenilor pe asta cu „Acum 20 de ani am condus sub influența alcoolului și am plătit o amendă foarte mare”. Nu, prietene, nu amenda este problema, ci pedeapsa cu închisoarea.”, a scris Mirel Curea. 
 
Premierul Florin Cîțu a declarat miercuri dimineață, într-o conferință de presă susținută la Guvern, că într-adevăr a petrecut 2 zile ăn închisoare, dar pentru consum de alcool. 
 
”Da, acum 20 de ani, a fost vorba de o conducere sub influența alcoolului. Am plătit amenda respectivă. O amendă foarte mare. Nu este contravenție. Am făcut o greșeală acum 20 de ani. E interesant că apare această informație acum, în competiția internă din PNL”, a zis Florin Cîțu.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentFlorin Cîțu spune că PNL a întors armele împotriva lui. Informația momentului!
Articolul următorULTIMĂ ORĂ. Se întâmplă acum la sediul central PSD!