Cel mai popular primar de sector din Bucureşti, Robert Negoiță, a anunțat, luni, că nu va mai reprezenta PSD, la alegerile din toamna anului 2020, pentru un nou mandat de primar.

Principalul motiv al deciziei radicale ar fi că partidul este “căpuşat” de cei care l-au susţinut pe Liviu Dragnea până în ultimul moment. În ceea ce-l privește, el a mai precizat că este vorba de o “despărțire” de PSD.

Robert Negoiță a lăsat să se înțeleagă că el va candida totuși dar că încă nu a luat o decizie privind partidul pe care l-ar reprezenta la alegerile din anul 2020. Întrebat dacă acest partid este Pro România, Robert Negoiță a evitat să răspundă.

Anunţat ca posibil membru al echipei de conducere a viitorului PSD, după Congres, i-a dat un flit elegant lui Marcel Ciolacu. 

“Din nefericire, în acest moment, nu cred că-ţi dai seama de forţa şi de perenitatea acestor căpuşe însetate de sânge, putere şi întuneric, ce parazitează partidul. Îţi apreciez dorinţa de a încerca reformarea acestui partid şi vocaţia de Don Quijote. Dar îmi rezerv dreptul ca, în acest moment, să nu îţi fiu Sancho Panza în această luptă, cred eu, cu morile de vânt. Nu te supăra pe mine, pur şi simplu nu mă mai regăsesc alături de oamenii despre care am făcut vorbire în rândurile de mai sus, nu pot veni să fac echipă cu astfel de oameni (inclusiv echipa de la Bucureşti). Ar însemna să renunţ la tot ceea ce am susţinut şi la toată lupta pe care am dus-o în ultimii ani”, a mai spus Robert Negoiţă.

Articolul precedent100% TU DECIZI! Radu Moldovan, chelnerul ajuns șef de județ. Cursuri la școala vieții și Academia SRI
Articolul următorEugen Teodorovici cere Congres PSD #imediat