După ce liderul PSD, Marcel Ciolacu, a spus că nu crede că “Liviu Dragnea îşi doreşte în acest moment un scandal fals în interiorul PSD şi mai ales cu acel “vârf de lance”, domnul Codrin Ştefănescu”, replica fostului secretar general nu s-a lăsat așteptată.

Ciolacu a sugerat că Liviu Dragnea și Codrin Ștefănescu în cazul escaladării conflictelor ar fi instrumentele lui Klaus Iohannis.

“Nu noi, eu și Liviu Dragnea, suntem instrumentele lui Iohannis, tu ești! Și asta vede toatā lumea in fiecare zi! Prin felul in care mimezi opoziția, prin slugărnicia ta fațā de guvern, prin prefăcătoria ta! Prin modul in care ai alungat Patrioții și vocile tăioase din partid, ca sa-l subordonezi integral șefilor tai din pădure! Așa au dispărut Șerban Nicolae, Liviu Plesoianu, Eugen Teodorovici, Dorel Caprar, Olguța Vasilescu, Petre Daea și mulții alții! Lista neagră ce ți s-a dat cu ordin de executare! Și da! Sunt vârf de lance! Același vârf de lance care și-a aparat colegii când au fost hărțuiți de sistem, același vârf de lance care ți-a condus ție ședința de la Buzău și te-a pus președinte de organizație! Ești lipsit de scrupule și caracter, asta deja se știe in partid! Dar le mai spun un secret colegilor din PSD: ești și fricos!”, a scris Codrin Ștefănescu pe pagina sa de facebook.

Articolul precedentCiolacu ar accepta să discute cu Dragnea
Articolul următorMarcel Ciolacu: Clotilde Armand a furat alegerile de la sectorul 1