Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, începe războiul cu gunoaiele. Edilul Județean a sesizat instituțiile cu atribuții în cercetarea penală și de protecția mediului în legătură cu transporturi ilegale de deșeuri menajere provenite din alte județe. “Nu voi accepta transformarea Dâmboviței în groapa de gunoi a nimănui!”, a atenționat Corneliu Ștefan într-o conferinta de presă, în care a prezentat numerele de înmatriculare ale autovehiculelor care, în acest week end, au încercat să aducă  în mod ilegal la Depozitul de la Titu, gunoi provenit din județul Vâlcea, de la Societatea de salubritate Urban SA.  Transporturile ilegale au fost identificate de Politia Locală.  Reprezentantul PSD a atentionat că institutia pe care o conduce nu a aprobat și nu va fi în niciun caz de acord ca gunoaiele menajere din alte județe să fie aduse în județul Dâmbovița. În legătură cu ilegațile petrecute, Corneliu Ștefan a sesizat Inspectoratul Județean de Poliție Dâmbovița, Garda de Mediu și Agenția pentru Protecția Mediului și a cerut rezilierea contractelor agenților economici din județ care au permis operațiuni ilegale.
Actiunea pornita de Corneliu Ștefan indică soluția împotriva otrăvirii românilor și a mafiei gunoaielor: refuzul fiecărei comunități locale de a accepta transporturi de gunoi menajer din afară. În același timp, este de subliniat și acțiunea politică social democrată care acționează tranșant în problemele de mediu sesizate de ministrul exact în momentul în care, prin contrast, cu USR+, sectorul 1 este sufocat de gunoaie.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentMiron Mitrea: Interzicerea cumulării pensiei cu salariul este îngropată la Parlament
Articolul următorCulisele statului paralel | Informații BOMBĂ despre asasinatul de la Arad. Legăturile lui Ioan Crișan cu lumea politică și Florian Coldea