Legea privind interzicerea cumulării pensiei cu salariul este trimisă în Parlament ca să nu treacă și să se găsească alți vinovați decât Guvernul. Anticipația aparține consultantului politic, Miron Mitrea, care a atras atenția că premierul, Florin Cîțu, avea pârghii de legiferare ca să rezolve acest angajament fiscal al PNL. “Va  fi o întreagă ciondaneală intre grupuri, între oameni. Va ieși Florin Roman cu siguranță…în cele din urmă, nu va trece legea.” 
“Problema este serioasă și trebuie abordată pe fond. Faptul că unii oameni lucrează la stat și iau și pensie și salariu este o stupizenie. La fel de stupid este ca printr-un sistem greșit de pensii să dai pensii de serviciu la 45 unor cetățeni care se duc apoi să lucreze în alta parte. Poți să-i dai pensia de serviciu și ea să între în plată în momentul în care omul stă acasă. Exista în toată lumea pensii de serviciu și pensii speciale. Dar nicăieri nu există să iei în același timp și pensie specială și salariu, la privat sau la stat. 
Nu am nimic cu pensia de vechime. Ai ieșit la pensie și te duci să lucrezi că sunt pensiile mici. Dar când vorbim de pensii speciale sau de serviciu este altceva. Ar trebui luate fiecare categorie în parte care are dreptul la pensii speciale, cei care sunt supuși la anumite riscuri sau au anumite interdicții, nu să blocăm tot. Consultantul politic a făcut o paralelă între gestionarea problemei de către prim-ministrul, Florin Cîțu, și felul în care a procedat ca premier Victor Ponta în cazul Roșia Montana. “Mai țineți minte cum Ponta a votat într-un fel la Guvern ca premier și altfel în Parlament și a spus ca el, ca politician, este împotriva proiectului Roșia Montana? Penibil!”

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentMitrea: Lupta din PNL declanșată de premier aruncă România în derivă. Ilie Bolojan, singura poziționare responsabilă!
Articolul următorReacție fulger din PSD: Corneliu Ștefan ii apară pe dâmbovițeni de transporturile ilegale de gunoaie