Partidul Social Democrat promite că-i va aduce pe responsabilii din guvern pentru achiziţiile publice în faţa Comisiei parlamentare de anchetă.

„Tunurile liberale cu măști de protecție încep să explodeze public. În România lui Iohannis și Orban, PANDEMIA s-a transformat în PANDE-MITĂ!

Afaceriștii folosiți pe post de paravan se simt încolțiți și ajung să pronunțe nume. Iohannis, Orban și alți lideri liberali apar tot mai des în spatele afacerilor de sute de milioane, cu măști aduse din Turcia. Odios este că au jefuit bugetul țării cumpărând măști proaste, care nu-i protejează pe români. Și-au îmbogățit firmele de partid, dar combinezoanele n-au ajuns la medicii din linia întâi, ci zac în depozite. Au promis măști celor nevoiași, au risipit zeci de milioane de euro și nu le-au dat încă nimic!

L-am chemat pe Orban în Parlament să răspundă despre scandalul Unifram și îi vom aduce pe toți cei implicați în fața comisiei parlamentare de anchetă. E momentul să plătească pentru asta!”, se arată pe pagina de Facebook a PSD.

Articolul precedentPremierul Orban, chemat să dea raportul în Parlament despre Unifarm
Articolul următorDeputat PSD Cristina-Elena Dinu face o listă a needucaţilor din guvernarea liberală