Sociali-democrații sunt hotărâți să nu-i lase prea ușor pe Ludovic Orban și cabinetul său să treacă de scandalul Unifarm. Pe pagina oficială de Facebook, PSD a atenționat că “tunurile cu măşti” încep să explodeze, iar în România lui Iohannis și Orban, “pandemia s-a transformat în pande-mită”. “Tunurile liberale cu măști de protecție încep să explodeze public. În România lui Iohannis și Orban, pandemia s-a transformat în pande-mită!
Afaceriștii folosiți pe post de paravan se simt încolțiți și ajung să pronunțe nume. Iohannis, Orban și alți lideri liberali apar tot mai des în spatele afacerilor de sute de milioane, cu măști aduse din Turcia. Odios este că au jefuit bugetul țării cumpărând măști proaste, care nu-i protejează pe români. Și-au îmbogățit firmele de partid, dar combinezoanele n-au ajuns la medicii din linia întâi, ci zac în depozite. Au promis măști celor nevoiași, au risipit zeci de milioane de euro și nu le-au dat încă nimic!”, sunt acuzațiile aduse de PSD. Totdodată se face anunțul că premierul a fost chemat în Parlament pentru a oferi explicații în scandalul măștilor. Nu vor fi exceptate de la audieri nici alte persoane care au avut de-a face cu această afacere.
”L-am chemat pe Orban în Parlament să răspundă despre scandalul Unifram și îi vom aduce pe toți cei implicați în fața comisiei parlamentare de anchetă. E momentul să plătească pentru asta!
Guvernați, nu mai furați!”, se scrie la finalul mesajului postat vineri, la ora 12.00, însoțit de o fotografie prelucrat într-un mod sugestiv.

Articolul precedentTinerii sunt ignorați de Guvernul Orban
Articolul următorPSD: Iohannis şi Orban au transformat PANDEMIA îm PANDE-MITĂ