Președintele PSD, Marcel Ciolacu, ii îndeamnă pe buzoieni să spună Da reformei administrative inițiate de primarul Buzăului, Constantin Toma. În 26 septembrie se va organiza referendum local pentru înglobarea comunei Țintești în Municipiul Buzău. “Să facem Buzăul mare!” Este indemnul lui Marcel Ciolacu pentru concetățenii săi, încrezător în soluțiile administrative propuse de primarul social democrat, Constantin Toma. 
“O șansă în plus pentru buzoieni de a avea acces la mai multe investiții și locuri de muncă!(…) 
Vor fi locuri de muncă mai bine plătite, vor putea fi înființate parcuri industriale pe traseul viitoarei Autostrăzi A7 (Ploiești – Buzău – Pașcani – Siret) și construit un spital municipal care să deservească toți buzoienii!
Este un demers unic la nivel național și sunt mândru de primarul Constantin Toma! Este un pionier al adevăratei reforme administrative din România!
Modelul său poate inspira și alți primari din România să identifice soluții similare pentru a crește accesul locuitorilor la bunăstare”, scrie liderul social democrat pe pagina personală de socializare.
De menționat că inițiativa buzoiană a apărut în cadrul unor consultări dintre administrația buzoiană și președintele Consiliului Județean Bihor, liberalul Ilie Bolojan.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentPSD: acțiune!
Articolul următorPSD acuză: cele mai dramatice scumpiri în ultimii 13 an!