PSD Dâmbovița acuza organizatia județeană a Pro România de diversiune și bulversarea electoratului de stanga din județ. Într-un comunicat de presa, PSD Dâmbovița ii someaza pe cei de la Pro România sa dea publicității numele primarilor PSD  care ar susține pe altcineva decât candidatul partidului pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița.

Candidatura deputatului Corneliu Ștefan a fost hotărâtă săptămâna trecută prin votul presedintilor de organizații locale și al primarilor PSD din județ, în baza programului și proiectelor propuse de candidat. “Negocierile pentru stabilirea candidaților trebuie sa se poarte în jurul proiectelor pentru oameni și nu sa echivaleze cu împărțirea funcțiilor din județ” arata PSD și reclama atitudinea încăpățânat a Pro România de a insista cu numele lui Adrian Tutuianu și după ce oamenii au arătat prin vot ca doresc altceva. PSD este un partid democratic avertizează PSD și cere Pro România sa înceteze jocul murdar și răspândirea de informații false.

Articolul precedentPreședintele Iohannis nu le-a spus copiilor că premierul Orban ignoră legea majorării alocațiilor, promulgată de el
Articolul următorDacian Cioloş e intrigat că Marcel Ciolacu nu l-a dat în gât pe Liviu Dragnea că fuma în birou