Marcel Ciolacu a pus capăt speculațiilor privind candidatul pe care PSD îl propune la alegerile locale de anul acesta pentru Primăria Capitalei.

Premierul Marcel Ciolacu spune că nu se pune problema ca PSD să renunțe la propriul candidat la Primăria Capitalei pentru a perfecta o înțelegere cu PNL. Ciolacu susține că PSD nu jignește PNL cerându-i să își retragă candidații și PNL nu poate proceda nici el în acest mod.

Firea e singura înscrisă în cursa pentru Primăria Capitalei

“Eu la Primăria Capitalei am și candidat. Momentan doar doamna Firea s-a înscris în cursa internă. Ar fi culmea să fie singura candidată și să piardă. Negocierile nu s-au blocat, am luat decizii pe ce avem urgențe administrative. Când ați mers pe stradă v-a întrebat cineva de comasare? Pe mine nimeni. E a treia întrebare pe care mi-o puneți. Eu nu îl jignesc pe Nicolae Ciucă și nu îi cer ca PNL să renunțe la un candidat în favoarea PSD”, a spus Ciolacu.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

Articolul precedentNicolae Ciucă, față în față cu Anca Alexandrescu
Articolul următorAnchetă explozivă: Vasile Dâncu primește 143.000 de euro pentru „monitorizarea culturală” a proiectului „Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023”