Președintele Klaus Iohannis a simțit nevoia să transmită copiilor un mesaj video de ziua lor. Un gest frumos, dar…
El le-a mulțumit elevilor că au făcut eforturi extraordinare şi s-au adaptat şcolii online, înţelegând astfel că educaţia rămâne la fel de importantă în tot acest timp. Le-a mulțumit copiilor și pentru că au fost înțelegători și că i-au protejat pe cei dragi, pe părinți și mai ales pe bunici, care sunt cei mai vulnerabili în fața bolii. Le-a vorbit și despre examenele de Evaluare Națională și Bacalaureat, care se vor desfășura diferit de alți ani și i-a ăncurajat în lupta lor împotriva coronavirusului.
”Am încredere că aceste încercări vă vor face mai puternici și că nu veți lăsa nimic să stea în calea ambițiilor voastre”, le-a spus în încheiere președintele.
Nu le-a spus însă nimic, n-a suflat o vorbă despre faptul că de la 1 iunie ar fi trebuit să li se majoreze alocațiile. Nu le-a spus că el a promulgat o lege care acum e ignorată de guvernul liberal, condus de Ludovic Orban. Ceea ce arată că președintele Iohannis a transmis doar un mesaj de complezență acestor copii, bifând doar o datorie de imagine îndeplinită.

Articolul precedent100% TU DECIZI! Valer Dorneanu, șeful deputaților când se nășteau baronii. Șeful CCR, în Rusia pe banii românilor
Articolul următorPSD Dâmbovița: Corneliu Ștefan, candidatul pentru Consiliu Județean