Preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor, Alfred Simonis, a declarat luni că nu a discutat cu primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, despre susţinerea acestuia sau fiului acestuia la alegerile locale din partea PSD.

Simonis a fost întrebat, la Palatul Parlamentului, dacă la întâlnirea pe care a avut-o în urmă cu câteva zile cu Piedone s-a discutat despre susţinerea fiului acestuia pentru Primăria Sectorului 5.

“Nu a existat nicio discuţie la mine în birou cu domnul Piedone nici despre Primăria Capitalei, nici despre Primăria Sectorului 5. Domnul Piedone a venit la mine în birou împreună cu fiul dânsului, care ştiţi că este parlamentar, a participat şi domnul Ciolacu la un moment dat, pur întâmplător, fiind în Parlament, neştiind că domnul Piedone este în birou în acel moment. S-au întâlnit, s-au salutat, ne-am salutat, am stat de vorbă, dar nu am vorbit nici de Primăria Sectorului 5, nici de Primăria Generală a Capitalei. Repet, eu încerc să mă ocup la Cameră de ceea ce înseamnă activitatea Camerei şi la Timiş de ce înseamnă PSD Timiş”, a afirmat Simonis.

Cristian Popescu Piedone a anunţat, duminică seară, că va candida la Primăria Capitalei, din partea PUSL. Primarul Sectorului 5 a precizat că îl va susţine pe primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă (PSD) pentru un nou mandat, iar în locul său îl va propune pe fiul său, deputatul Vlad Popescu Piedone.

Sursa: Newsinn

Articolul precedentMiron Mitrea: PSD primește susținerea la prezidențiale în schimbul alianței naționale dintre populari și socialiști convenite la Bruxelles
Articolul următorMarcel Ciolacu: Românii ar fi plătit 1.100 lei în plus în fiecare lună dacă Guvernul nu ar fi plafonat prețurile