Senatoarea Gabriela Firea a fost realeasă cu unanimitate de voturi, marţi seară, în funcţia de preşedinte al Organizaţiei PSD Bucureşti, de cei 591 de delegaţi prezenţi la reuniunea de partid, dintr-un număr de 631 de delegaţi social-democraţi bucureşteni convocaţi.

“Mi-am pansat rănile, cicatricile le-am ascuns sub ia noastră tradiţională pe care o iubesc foarte mult. M-am uitat în ochii dumneavoastră şi mi-am dat seama că ar fi corect pentru mine ca persoană să mă retrag într-un moment de cumpănă şi acolo unde simţeam că nu mai găsesc locul, dar nu era corect pentru mine ca om politic şi pentru dumneavoastră şi pentru toţi acei bucureşteni care şi-au pus speranţa în noi şi care aşteaptă să fim şi noi parte a schimbării în bine a vieţii lor, indiferent de unde luptăm, că suntem în Consiliul Local, că suntem în Consiliul General, la primăriile de sector, la Primăria Capitalei, în Parlamentul naţional sau în Parlamentul European. (…) Şi astăzi, mai mult ca oricând, mă bucur că am luat o decizie corectă, o decizie bună, uitându-mă la dumneavoastră şi mulţumindu-vă încă o dată. Şi promit să nu mă mai bată gândul niciodată”, a declarat Gabriela Firea.

Ea a promis că alături de colegii de organizaţie va munci şi mai mult şi va fi şi mai implicată şi mai determinată.

“Dacă voi greşi vreodată în faţa dumneavoastră îmi voi cere repede iertare, ca să nu ţinem supărare. A greşi este omeneşte, este firesc. M-aş bucura foarte mult, la anul, dacă ne întâlnim, (…) Bucureştiul să arate altfel, să ne putem mândri cu capitala noastră, să putem să găsim similitudini în evoluţia şi dezvoltarea Bucureştiului cu ceea ce se întâmplă la nivel european şi mondial din punct de vedere al urbanismului, al creşterii calităţii vieţii. Şi cu adevărat să simţim că ne-am făcut datoria”, a afirmat Firea.

În cadrul conferinţei de alegeri a social-democraţilor bucureşteni, Alexandru Hazem Kansou a fost reconfirmat în funcţia de secretar executiv al PSD Bucureşti, potrivit Agrepres.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

Articolul precedent„Am ELIMINAT păcănelele în peste 90% din localitățile din România”
Articolul următorNoua Lege a pensiiilor. Ce tip de concedii vor fi considerate perioadă contributivă la pensie