Veste bună pentru elevii și părinții! din Argeș! Începând de miercuri se pot deconta abonamentele pentru transportul elevilor care sunt școlarizați în altă localitate decât cea de domiciliu, pentru anul școlar 2023-2024, anunță PSD Argeș, într-o postare pe Facebook. Demers a fost întârziat până acum din cauza normelor legislative, menționează sursa citată.

“În cadrul ședinței ordinare a Consiliului Județean din data de 31.01.2024 s-a aprobat valoarea unitară medie la nivel național de 0,37 lei/km aferentă sumei forfetare lunare. Valoarea a fost stabilită și avizată de Autoritatea Națională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice. Cum am primit răspunsul am și introdus proiectul pe ordinea de zi, tocmai pentru a urgenta lucrurile, iar elevii și transportatorii să își poată recupera banii, sperăm inclusiv retroactiv”, a declarat Marius Nicolaescu, vicepreședinte Consiliul Județean Argeș.
 
Potrivit vicepreședintelui CJ Argeș, decontarea sumelor forfetare se face de către Ministerul Educației, prin Inspectoratele Școlare și școli.
 
 
 
 

Sursa: Realitatea de Arges

Articolul precedentFlorin Barbu anunță măsuri în cazul în care alimentele scoase din lista plafonării au creşteri semnificative de preţ
Articolul următorSondajul care dinamitează clasa politică: pe cine vor românii la Cotroceni