Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romaşcanu, a susținut, duminică, o conferinţă de presă. El l-a acuzat pe Nelu Tătaru. ministrul Sănătății, că a mințit atunci când a afirmat că medicii şi celelalte cadre medicale, cărora li s-a promis o bonificaţie de 2.500 de lei pentru că se află în prima linie a luptei cu COVID-19, au prmit sumele cuvenite.

”Există un anunţ al domului ministru Tătaru cum că vineri s-au dat banii către Direcţiile de Sănătate. Cum i-a dat? Pentru că aţi spus cu puţine zile în urmă că niciun spital nu a trimis tabelele şi nu a cerut aceste sume. Este o minciună şi pentru asta domnul Tătaru trebuie să-şi dea demisia pentru că nu este prima şi nici singura minciună”, a spus purtătorul de cuvânt al PSD. 

El și colegii săi din PSD au făcut și verificări în teritoriu. De exemplu, Romaşcanu a declarat că de la Spitalul Bistriţa Năsăud s-a trimis tabelul în data de 7 mai. 

„Am cerut tuturor Consiliilor Judeţene conduse de reprezentanţi ai PSD să ne spună dacă au trimis aceste solicitări. Până astăzi, am primit 21 de confirmări din cele 28 de Consilii judeţene pe care PSD le coordonează. Nu mă îndoiesc că toţi au trimis. Deci, domnule ministru Tătaru, mai atent în informaţiile din spaţiul public pentru că până la urmă cei care pierd sunt cei care luptă cu adevărat împotriva acestui virus ucigaş!”, a mai spus Lucian Romaşcanu

Articolul precedentFirea: oamenii știu ca nu pot fi sanctionati
Articolul următor“Trianonul sărbătoresc” a lui Titus Corlăţeanu naşte reacţii în presa de extremă dreaptă