Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a recunoscut la un post de televiziune ca i-a amenințat cu rezilierea contractelor, luni de dimineață, la prima ora, pe proprietarii teraselor din parcuri care au încălcat regulile de stopare a epidemiei. Edilul social democrat spune ca a apelat “la singura metoda de a opri haosul din Herăstrău” pentru ca “oamenii știu ca nu li se poate  aplica nicio sancțiune”, “ca nu mai exista restricții, ci doar recomandări” . Gabriela Firea a făcut eforturi vizibile sa nu critice responsabilii guvernamentali pentru vidul legislativ, a cautat cuvinte cât mai blânde și s a străduit sa i convingă pe oameni sa respecte regulile sanitare de prevenție a răspândirii coronavirus, un efort evident de a menține ordinea și controlul social și a nu exploata în niciun fel balbele guvernamentale.

Gabriela Firea a arătat ca patronii teraselor din Herăstrău au adus dj  care au pus muzica tare  și au făcut ca tinerii sa se inghesuie în locurile respective.

Menționăm ca viceprimarul PSD, Aurelian Badulescu, i a numit pe proprietarii de terase “corupți și jupani care au dat o masa la procurori sau polițiști”. Badulescu a amenințat cu rezilierea contractelor proprietarilor respectivi.

Articolul precedentRepornirea României și a lui Marcel Ciolacu
Articolul următorPSD cere demisia ministrului Sănătăţii pentru că a mințit cu privire la bonusul medicilor