PSD a adunat 202 semnături pentru introducerea Moţiunii de cenzură,  a transmis ieri Paul Stănescu, secretarul general interimar al PSD.  Conform procedurilor sunt necesare 233 de semnături ale parlamentarilor. 

Titus Corlăţean, fostul preşedinte al Senatului, Titus a mărturisit, într-o intervenţie la Antena 3, că preferă să-și dea demisia decât să mai fie în postura de a vota o formulă de guvern cu PNL.

„Această moțiune de cenzură va fi depusă și vă spun un lucru. Dacă cineva va îndrăzni să mai ceară PSD-ului sau mie să mai votăm vreo formulă care să includă și liberali voi fi primul care voi spune că nu accept să votez așa ceva și îmi dau demisia”, a spus Titus Corlățean.

Secretarul general PSD, Paul Stănescu, a dat asigurări tot ieri că partidul va depune o moțiune de cenzură pentru demiterea actualului guvern.

„Liberalii sunt speriați de moțiunea de cenzură și încearcă să se convingă singuri că n-o vom depune. Le dau o veste tristă: teama lor este justificată. Lucrăm deja moțiunea de cenzură, o depunem și vă asigur că vom trimite Guvernul Orban acasă pentru că și-a bătut joc de români și de autoritățile locale pe care a lăsat tot greul crizei COVID-19.

Depunem moțiunea de cenzură și aceasta va trece sută la sută. Toți primarii PSD ne transmit aceleași mesaje din partea românilor: Guvernul Orban este o catastrofă pentru țară!”, a transmis  secretarul general interimar al PSD.

Marcel Ciolacu , președintele interimar al PSD, a declarat că în curând va veni cu un program economic şi cu un nume de premier, fiind sigur că guvernul Orban va pica.

Articolul precedentStrategul Vioricăi DĂNCILĂ a trimis executorul judecătoresc pe Kiseleff
Articolul următorGabriela Firea cere imperativ guvernului Centura ocolitoare a Capitalei