Un lider social democrat laudă miniștrii liberali pentru vizita reușită în Statele Unite. Primarul sectorului, Daniel Baluță, saluta rezultatele vizitei tras-atlantice a ministrului Apărării, Nicolae Ciucă, și ministrului Economiei, Virgil Popescu. Cslea parteneriatului strategic este singurul drum politic viabil, iar parteneriatul economic consolidează relațiile politice și aduce prosperitate și stabilitate oamenilor di comunităților. Daniel Baluță promite ca parteneriatul romano american să ajungă și în sectorul 4 și ii felicită la scenă deschisă pe miniștrii liberali.
Reproducem postarea de pe pagina de socializare a singurului orimar social democrat din București.
Eficiența politicii se măsoară în rezultate pentru oameni. Comunitățile așteaptă de la cei aleși soluții, proiecte concrete care să le facă viața mai bună. Pe scurt, cu toții trebuie să arate că se poate! 

Asta au făcut ieri, în SUA, miniștrii români Nicolae Ciucă (Apărare) și Virgil Popescu (Economie). Pentru munca lor, tradusă în miliarde de euro pentru centrala de la Cernavodă și întărirea securității României, îi felicit și le mulțumesc! 

Acesta este drumul pe care România trebuie să continue să meargă. Parteneriatul strategic cu Statele Unite ale Americii ne poate oferi stabilitatea și predictibilitatea de care societatea are nevoie.

Așa cum a arătat deja, Sectorul 4 al Capitalei nu va sta nepăsător în fața acestei imense oportunități de dezvoltare economică și vom găsi acele proiecte româno-americane care să consolideze comunitatea de business din zona de sud a Bucureștiului.

Pentru că, în fond, acest lucru va însemna investiții, salarii bine plătite, adică o viață mai bună pentru cei ce muncesc, iubesc și trăiesc în sectorul 4.

 #haicasepoate #totulpentruoameni #danielbaluta

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentPreședintele PSD comemorează Holocaustul
Articolul următorRomâni implicați în campania electorală anti-Trump. Interese oculte în jocurile pentru Casa Albă. Ce rol avea “pionul” Stelian Nistor, fost șef de Masonerie