” Comemorarea Holocaustului reprezintă, în mod cert, asumarea responsabila, conștientă și sinceră a unui episod dureros al istoriei.” Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, amintește suferința și experiența dură a acestei pagini de oroare pe care se simte dator, ca om politic, să o aducă în atenția generațiilor care vin. Marcel Ciolacu reamintește cuvintele lui Elie Wiesel, pe care le ia drept imbold de acțiune politică : “Opusul dragostei nu este ura, ci indiferența,”  Presedintele PSD se declară mândru ca este român și ca țara noastră duce o politică eficientă de combatere a antisemitismului și a discriminarii și intolerantei, în general, și este printre statele care sancționează negarea Holocaustului.
” Datoria noastră, ca oameni politici responsabili și profund atașați valorilor democratice, este să susținem respectul pentru lege, tratamentul egal sl persoanelor, indiferent de originea rasială sau etnică, toleranță și solidaritatea.
Este cel mai onest mod în care putem onora amintirea și să ne arătăm prețuirea față de victimele Holocaustului de pretudindeni”, declară Marcel Ciolacu pe pagina personala de socializare.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentFără Dragomir și fără penali, o conducere asumată personal de Marcel Ciolacu
Articolul următorPrimarul Daniel Baluță (PSD) felicita miniștri PNL pentru rezultatele din SUA