Marcel Ciolacu a desființat Guvernul Orban în plenul reunit al celor doua Camere ale Parlamentului. “E timpul să plecați acasă sau la pușcărie, în funcție de faptele fiecăruia” a fost avertismentul pentru Cabinetul liberal acuzat ca, “având sprijinul constant al președintelui, Klaus Iohannis, a distrus pas cu pas România”. Raportul Curții de Conturi a fost unul dintre argumentele forte, iar liderul social democrat a afirmat răspicat ca exista “un grup infracțional organizat” în Guvern după 800 de nereguli constatate și un prejudiciu de 700 de milione de lei numai în starea de urgenta și doar în domeniul sanitar.
“Sunteți în stare sa organizați alegeri sau veți îmbolnăvi toată România?” l a întrebat Marcel Ciolacu pe Ludovic Orban de la tribuna Parlamentului și i a cerut sa și asume explicit responsabilitatea politică pentru organizarea alegerilor și redeschiderea școlilor. Indemn care nedumereste în condițiile în care președintele PSD a anunțat depunerea moțiunii de cenzură în data de 17 august împotriva echipei Orban pentru care masca de protecție de 32 de lei devine însemn electoral.

Articolul precedentPSD: Guvernul Orban, vicecampion european la îndatorare publică
Articolul următorRealitatea din PSD, invitat Daniel Tudorache: Elevii și profesorii vor primi laptopuri. Lecțiile vor fi transmise și online