Primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache, a anunțat, în emisiunea live RealitateadinPSD.net, că ia în calcul varianta ca elevii să fie împărțiți în două ture pentru a fi respectată și recomandarea privind menținerea distanțării. O parte dintre elevi ar urma să urmeze cursurile online, urmând ca Primăria să le ofere laptopuri.

”Fonduri sunt. Am avut astăzi discuții cu directorii și urmează să îmi spună ce necesar au și îi vom sprijini. Pentru fiecare dintre noi, această pandemie este ceva nou și nu știm cum să reacționăm. Este imposibil să dublăm unitățile de învățământ pentru a se păstra distanța recomandată. De o lună și ceva, am creșa și grădința unde copiii au început să interacționze și nu au fost probleme. Cu copiii mai mari consider că va fi la fel de ușor sau cel puțin așa sper. Nu înțeleg cum am putea asigura distanțarea, nu avem clase suficiente”, a spus primarul.

Ca soluție, Tudorache propune ca jumătate dintre elevi să urmeze cursurile online, atât ei, cât și profesorii urmând să primească laptopuri.  

Articolul precedentPreședintele PSD trimite Guvernul Orban la puscarie
Articolul următor100% TU DECIZI! Marius Bodea, omul lui Fenechiu vrea șefia CJ Iași