Președintele PSD cheamă sindicatele din educație la negocieri în speranța evitării grevei generale și afectării copiilor. Marcel Ciolacu se anunță dispus să negocieze cu sindicatele și susține că a avut discuții cu premierul încă în funcție, Nicolae Ciucă.

“Sper că liderii sindicali înțeleg că această grevă produce haos nu numai în activitatea școlii, ci și în viețile a milioane de familii. Credința mea sinceră este că putem fi toți capabili să punem pe primul plan responsabilitatea și luciditatea”, afirma liderul social democrat într-o postare pe pagina personală de socializare. “Există cu siguranță soluții la care putem ajunge cu calm și rațiune, în timp ce copiii își văd liniștiți de școală.”

Implicarea lui Marcel Ciolacu vine după ce temperatura socială a crescut abrupt și salariații sunt pe cale să dea în clocot exact în momentul transferului de putere de la PNL la PSD. Nemulțumirile riscă să depășească nivelul de avarie, mai ales că în Coaliție se duc negocieri dure și UDMR trântește ușa, în timp ce în stradă oamenii simt că nu sunt demnitari dispuși să le asculte doleanțele.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentVICTORIE PENTRU REALITATEA PLUS! Emisia NU va mai fi întreruptă! Anca Alexandrescu: “Libertatea presei trebuie să învingă!”
Articolul următorProfesorii ar putea semna demisia în alb a premierului