Vom vedea ce se va întâmpla și la rectificare, sper că nu se vor face diferențe între partidele din care sunt aleșii locali, iar dacă se vor face, sigur vom ieși în Piața Victoriei. Veți vedea că nu vor mai suporta românii toată această batjocură și acest circ cu congresele PNL şi USR-PLUS. Domnul Cîțu ar trebui să cheme și aleșii locali ai celui mai mare partid politic din România, care are și cei mai mulți primari”, a amenințat Marcel Ciolacu luni seara la România TV.
Pelerinajele aleșilor locali liberali la Palatul Victoria, poziția codașă a României în ceea ce privește aprobarea și tragerea fondurilor din PNRR, destinația necunoscută a zeci de miliarde de euro împrumutate de Guvern în timp ce nivelul de trai al românilor este în cădere libera sunt motivele pentru care PSD ia în calcul forme extreme de lupta politică.
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a arătat în nenumărate rânduri că președintele, Klaus Iohannis, este co-responsabil alături de coaliția gripată de competitiile interne și soluția este organizarea de alegeri anticipate.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentPSD cere în instanță suspendarea “stării de alertă” de la Sectorul 1
Articolul următorIa pastila SRS: Dansatoarea din buric