Partidul Social Democrat Sector 1 atacă în instanţă şi cere suspendarea stării de alertă declarată de către Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă al Sectorului, “cu complicitatea” prefectului Capitalei, arată un comunicat PSD.

“Partidul Social Democrat Sector 1 atacă în instanță și cere suspendarea stării de alertă declarată de către Comitetul pentru Situații de Urgență al Sectorului, cu complicitatea Prefectului Capitalei.

Organizația de sector consideră că “această decizie este ilegală şi reprezintă doar urmarea firească a unei situaţii de criză declanşată şi întreţinută de către primarul Sectorului 1, doamna Clotilde Armand”, transmite preşedintele interimar al PSD Sector 1, Florin Manole, în comunicat.

Potrivit acesteia, situația creată este ridicolă și fără precedent.

“Altfel spus, politicienii de dreapta – în speţă, Clotilde Armand – nu pot da nici cu mătura fără o stare de alertă declarată oficial? Am semnalat în repetate rânduri că lupta doamnei Armand cu operatorul de salubrizare afectează interesele cetăţenilor şi este dusă cu incompetenţă şi rea-credinţă, generând penalităţi împovărătoare la bugetul local, dar şi cheltuieli suplimentare prin achiziţii total netransparente. Opriţi acest bâlci costisitor şi ridicaţi, deopotrivă, gunoiul şi starea de alertă!”, a adăugat Florin Manole.

Articolul precedentAdrian Năstase: Vor rescrie LGBTQ textele biblice?
Articolul următorPregateste PSD un 10 august fierbinte?