În politică nu există vacanță de vară! Consultantul politic, Miron Mitrea, a tras semnalul de alarmă după ce a constatat că românii au fost părăsiți și de Putere, și de Opoziție. Cetățenii se luptau cu puhoaiele și, la 3 zile distanță, premierului în județul Alba ” inspectează, poate, inundații mai vechi”. “Dar și Ciolacu trebuia să fie acolo. E șeful Opoziției, e președintele partidului care a câștigat alegerile. Nu puteți să stați acasă cei de la PSD și AUR!Opoziția trebuie să fie empatică cu oamenii când au necazuri!” Constatările făcute de Miron Mitrea  la emisiunea Culisele Puterii au surprins și situația paradoxală, în care, odată cu Ciolacu, a amuțit și Vasile Dâncu, cel care îl critica sistematic în toate ieșirile publice. Absenta PSD va duce la apariția altor partide, a profețit Miron Mitrea. 
“Sunt foarte mirat că Opoziția nu punctează pe tema întâlnirilor monocolore organizate la Guvern și a alocarilor de fonduri discreționare. Ei ar trebui să fie în stradă! Nu la miting, ci să țipe în spațiul public după fondurile de care au nevoie comunitățile lor”, a declarat Miron Mitrea la Realitatea Plus și a explicat că este o operațiune de dare și luare de mită ceea ce face premierul, Florin Cîțu, cu banii românilor. “Domnule Ghinea, votați DNA!”, l-a tras de mânecă Miron Mitrea pe ministrul Proiectelor europene, Cristian Ghinea, parafrazând titlul cărții semnate de actualul ministru în anul 2012.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentMitrea îl acuză pe Dragnea de „predare” a PSD în ghearele SRI
Articolul următorPSD cere anchetarea premierului pentru folosirea funcției publice pentru obținerea de foloase necuvenite