Președintele, Klaus Iohannis, nu mai este în joc cu Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu. Pentru  președinte, alianța PSD-PNL nu  mai este de interes. Consultantul politic, Miron Mitrea, lansează ipoteza pasului în afara cercului făcut de Klaus Iohannis, după ce admite ca între Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă colaborarea merge șnur și se lucrează serios la programul de guvernare și formula rotației la Palatul Victoria.

“Klaus Iohannis este un jucător interesant, care știe să rupă ritmul. El a știut să schimbe foaia la momentul potrivit și cu USR. Eu sunt convins că la înțelegerea PNL cu PSD președintele a fost de față și Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu au considerat ca este garantul. S-ar putea să constate ca nu este așa. În politică, când dispare interesul dispare și cuvântul. În acest moment nu pare ca interesului lui Klaus Iohannis sa mai fie același cu interesul PNL-PSD. Asta nu înseamnă că nu va mai avea loc rotativa, dar n-aș baga mâna în foc ca acum o lună”, a declarat Miron Mitrea în cadrul emisiunii Culisele Puterii. Invitatul permanent al emisiunii de la Realitatea Plus a explicat că o varianta pentru Klaus Iohannis este preluarea conducerii PNL în 2024, dar lucrurile sunt în mișcare, sunt discuții între partidulețe și este prematur pentru a trage concluzii. “Nu cred că Nicolae Ciucă are capacitatea politică să fie șef la PNL fără sprijin de la cineva!”, a pus punctul pe I Miron Mitrea.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentMaia Sandu este un politician slab, neconvingător pentru moldoveni
Articolul următorMiron Mitrea comentează tupeul austriecilor care nu și-au restras companiile din Rusia, în ciuda interdicțiilor: “O să-i coste!”