Mai mulţi jurnalişti arondaţi U.M.-urilor de presă reclamă că au fost sunaţi de fostul manager de campanie al lui Nicuşor Dan din 2016, Matei Păun, pentru discuţii legate de mediatizarea mai puternică a candidatului alianţei dreptei europene la Primăria Capitalei. 

Matei Păun este un finanţist care a lucrat cu diverse bănci americane şi ruseşti. A fost îndepărtat din staff-ul lui Nicuşor Dan, pe vremea USB-ului, în urma unei campanii de presă, organizate de aceleaşi unităţi media, pe motiv că finanţistul a ascuns că are o firmă offshore în Seychelles. Apariţia în Panama Pappers a fost cireaşa de pe tort. Apăreau date legate de relaţiile sale cu firma de avocatură Mossack Fonseca din Panama, acuzată de spălare de bani. Cum era de aşteptat, l-au stigmatizat că e omul Moscovei. Treburile financiare l-au dus şi în capitala Rusiei. Sfredelitorii din străfundurile internetului i-au găsit atunci o serie de postări favorabile lui Putin. Şi l-au pus la pagină. Cineva a vrut să scape de el din anturajul lui Nicuşor Dan. 

Matei Păun era desemnat de liderul de atunci al proaspătului partid format cu logistica electorală.

Articolul precedentMarian Vanghelie, candidat PSDI la Primaria Sectorului 5: „Văd români care nu și-au pierdut speranța, care mai au puterea să creadă în mai bine”
Articolul următorSorin Grindeanu: un sfert din şcolile din România nu au internet. „Ce faceţi cu aceşti copii, d-le Orban?”