Tată a doi copii, Sorin Grindeanu, proaspăt reîntors în politică, trage semnalul de alarmă că peste un sfert din şcolile din România nu au internet. “Ce faceţi cu aceşti copii?” se întreabă el.

“Stimați peneliști, domnule Iohannis, ca părinte, nu pot accepta să vă bateți joc de copiii mei. Încetați această nebunie. Ați împărțit țara pe culorile semaforului, fără a asigura copiilor accesul la învățământul online, nu ați luat tablete, nu ați asigura măști de protecție, nu aveți manuale.

Nu ați făcut nimic în această vară și acum aruncați toată răspunderea pe umerii școlilor, părinților și primarilor. Este un haos generalizat în rândul profesorilor, care vor trebui să susțină ore în regim mixt, nu ați făcut, toată vara, nicio simulare, faceți experimente pe copiii noștri este de nepermis așa cevaPeste un sfert din școli nu au conexiune la Internet. Ce faceți cu acești copii, d-le Orban?”, a spus Sorin Grindeanu.

Articolul precedentMatei Păun din Panama Pappers, reloaded. Îl ajută pe Nicuşor Dan
Articolul următorRealitatea din PSD, invitați: Decebal Făgădau, primar Municipul Constanța și Alecu Racoviceanu, senior editor EVZ