Marcel Ciolacu este de părere că toate partidele parlamentare ar trebui să susțină un proiect comun de impozitare a pensiilor speciale. Vineri va avea loc votul pe pachetul de legi privind facilitățile fiscale și eșalonarea de plăți în contextul epidemiei de COVID-19, proiecte elaborate de PSD, ALDE și Pro România. Așa a decis, miercuri, conducerea Camerei Deputaților.

Marcel Ciolacu este de acord cu impozitarea pensiilor speciale (care nu le include pe cele ale militarilor și polițiștilor) și este de părere că toate partidele parlamentare ar trebui să susțină un proiect comun de impozitare a acestor pensii. Într-o declarație publică, el spune că guvernul ar putea recurge la ordonanță de urgență în acest caz.

!În acest concurs de proiecte depuse şi nedepuse şi venit cu praguri şi nepraguri, nu este benefic, de fapt, agită societatea românească pe un subiect care cred că este timpul odată pentru totdeauna să fie închis. Mai mult, guvernul poate să dea o ordonanță de urgență și se închide subiectul imediat. Chiar dacă se dă o ordonanță de urgență, oricum urmează a fi dezbătută ordonanța de urgență în Parlament.  În schimb, mi se pare meschin să ai guvern, să știi că ai posibilitatea de a reglementa prin ordonanță de urgență, dar să vii cu amendamente la nu știu ce altă lege”, a spus iderul PSD.

Articolul precedentPSD somează PNL sa impoziteze de urgenta toate pensiile speciale
Articolul următor„Împușcați-i pe medicii dezertori!” COVID-19 a transformat medicina în front de război