Da, am fost gata să ieșim de la guvernare dacă nu se adopta reglementarea prețului energiei. Confirmarea, a venit de la președintele PSD în emisiunea lui Victor Ciutacu. Ea este însoțită de garanția fermă ca nimeni nu va plăti mai mult de 1,3 lei pe KW de la 1 ianuarie 2023.  “Regularizarea, dacă nu se face la Guvern, o trec prin Parlament!”, a declarat apăsat Marcel Ciolacu. 
“S-a terminat cu specula! S-a creat un fond de solidaritate, au preț maximal producătorii, se colectează în timp real și s-a făcut o schemă foarte ușoară. Este ceva gândit cap-coadă, pe care atât populația cât și mediul de afaceri să se bazeze. A fost linia roșie, dacă s-a pus problema ieșirii PSD de la guvernare. N-am spus-o partenerilor dar ne duceam în cap. Nu puteam să le cer colegilor mei să continuăm să facem parte din Coaliție și să ducem România spre dezastru”, a atentionat președintele PSD. Cel mai important beneficiu pe care îl aduce soluția PSD este salvarea competitivității producătorilor autohtoni. În ceea ce privește piața gazelor, președintele Camerei Deputaților susține că nu există probleme, exista un preț maxima și depozitele sunt pline. 
În altă ordine de idei, liderul social democrat ii aduce noian de acuzații ministrului Energiei, îl vede responsabilul pentru haosul din Energie, dar spune că îl va evalua doar când va ajunge  la Palatul Victoria pentru ca premierul este cel care evaluează miniștrii și respectă atribuțiile lui Nicolae Ciucă.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentPreședintele PSD îl lasă pe Klaus Iohannis în afara deciziei guvernamentale. Poate la PNL….
Articolul următorCiolacu: În acest moment s-a hotărât împreună cu ministrul de Finanţe ca anvelopa de mărire a pensiilor să fie la 15 procente