Marcel Ciolacu lovește în Klaus Iohannis unde îl doare mai tare pe președinte: e în afara cercului restrâns în care sunt luate deciziile guvernamentale. “De obicei, luăm deciziile împreună cu domnul Nicolae Ciucă și domnul Kelemen Hunor. Nu are atribuții constituționale domnul președinte, cel puțin nu în relație cu PSD. Nu avem un parteneriat cum are PNL, doar o comunicare instituțională”, a precizat răspicat șeful PSD în emisiunea moderată de Victor Ciutacu.
Este de menționat că, în același timp, Marcel Ciolacu a fost rezervat în privința crizei de securitate generate de rachetele care au produs 2 victime umane în Polonia. Se poate invoca articolul 5, a arătat președintele Camerei Deputaților, dar a amintit că nu este membru al CSAT și vrea să respecte întocmai atribuțiile constituționale. El ia decizii în acord cu deciziile CSAT, pe care i le comunică premierul Nicolae Ciucă. “Nu președintele, premierul!”, a întărit cu încăpățânare liderul social democrat.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentPreședintele PSD promite că, până la sfârșitul anului, Marius Budăi va face ce nu a reușit Rareș Bogdan
Articolul următorMarcel Ciolacu: dacă prețul energiei nu se reglementa, PSD ieșea de la guvernare! 1,3 lei prețul maxim