După ce Adrian Zuckerman a criticat PSD-ul şi guvernele succesive ale sale, lăudând guvernul liberal,  liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu îi transmiteambasadorului american că umblă cu dublă măsură şi e slab informat.

De asemenea, Ciolacu îi aduce aminte trimisului Administraţiei Trump că guvernul pe care-l laudă s-a opus înăspririi pedepselor pentru pedofili, violatori și prădători sexuali.

„Traficul de persoane este o problemă mult prea serioasă pentru a fi tratată din perspectivă politică. Ar fi fost mai util ca domnul Ambasador Zuckerman să dea un mesaj de unitate și nu să împartă instituțiile fundamentale ale statului în bune și rele, în funcție de criterii subiective.

Atunci când laudă Guvernul și critică Parlamentul pe tema combaterii traficului de persoane, sunt convins că domnul Ambasador omite câteva lucruri esențiale. 

De pildă, faptul că Guvernul s-a opus prin contestare la CCR înăspririi pedepselor pentru pedofili, violatori și prădători sexuali – așa cum a fost legea votată de PARLAMENT!

Mai mult, probabil i-au scăpat imaginile scandaloase cu Poliția Română transformată de ministrul de Interne Vela în firmă de pază pentru clanurile interlope acuzate inclusiv de trafic de persoane. Este rușinos că Guvernul a fraternizat cu interlopii și le-a dat chiar măști și dezinfectanți la priveghi, în timp ce milioane de români se simt în nesiguranță.
Deci, oare chiar merită lăudat acest Guvern, domnule Ambasador?!”, a scris Marcel Ciolacu pe pagina sa de facebook. 

Articolul precedentRăsturnare politică în PSD Constanţa. Felix Stroe l-a detronat pe Marius Horia Țuțuianu
Articolul următorMOȚIUNEA DE CENZURA A PSD SALVEAZĂ PNL?