Văzând dinamica manifestării virusului,îmi place sa cred ca pe 14 Septembrie nu vor începe școlile și pe 27 Septembrie nu vor fi alegeri locale.

  OBSESIA PREȘEDINTELUI IOHANNIS privind alegerile locale SE BATE CAP IN CAP CU AFIRMAȚIA PREMIERULUI ORBÁN:”PARLAMENTUL POATE AMÂNA CÂND DOREȘTE ALEGERILE LOCALE!”

    Cert este ca luni,17august2020,PSD o sa depună moțiune de cenzura.

   DE LA ACEASTA DATA ÎNCEP ANALIZELE!

  Analiști de marca afirma ca PNL nu-și dorește sa treacă moțiunea,ar fi o dovada de forța care i-ar permite sa racoleze in continuare specialiștii”Ciumei roșii”

  Alți analiști,de același calibru afirma ca PNL vrea ca guvernul Orbán sa cada la moțiune,având PROMISIUNEA LUI IOHANNIS CA NU O SA FIE GUVERN PSD!

  ȚARA DE ANALIȘTI!

  Asta,cu amânarea responsabila a alegerilor locale și parlamentare in Martie 2021,vor duce sigur la erodarea noului guvern,altul decât PNL.

  PSD,prin Marcel CIOLACU,depune luni 17 August moțiunea de cenzura liniștind tabăra belicoasa din viitorul congres care dorește cumva guvernarea,omițând ca actualul guvern,lasă printre altele după el un deficit bugetar de 8,6%-9% și o toamna/iarna virusată.

Un prieten îmi spunea ca POLITICIENII DE AZI TRAIESC INTR-O BULA,rupți de realitate.

  In romanul”CLIPA”de Dinu Sararu,tatăl țaran al unui prim secretar PCR,pe prispa casei ii spune acestuia:”AȚI UITAT SA UMBLAȚI DESCULȚI,CUM RĂCOREȘTE ROUA,CUM FRIGE BRUMA.ATI UITAT ȘI MĂRĂCINII!”

     SANATATE!

Articolul precedentMarcel Ciolacu: Ambasadorului SUA nu vede cum Poliția Română e firmă de pază la clanurile interlope
Articolul următorCorneliu Ştefan a scos artileria grea pentru CJ Dâmboviţa