Deputata PSD de Dolj, Lia Olguța Vasilescu, a făcut o dezvăluire pe pagina ei de facebook. Ea a atras atenția că, în plină agitație pentru contracararea infectării cu Coronavirus, liberalii s-au preocupat să-și mai numească oameni în consilii de administrație. ”de parcă astea erau urgențele țării”. Nu asta ar fi o mare problemă, lasă să se înțeleagă deputata, ci faptul că liberalii desemnați sunt niște ”habarniști”.

”E clar ca si Orban si Cîțu sunt total depasiti de situatie! Specialistii nostri sunt disponibili. E adevarat ca ei nu primesc locuri caldute in consilii de administratie, cum au primit azi niste PNL-isti habarnisti, de parca astea erau urgentele tarii in vreme de ciuma galbena, dar mai bine sa ceara ajutor decat sa duca economia in cap! Dincolo de ce ziceau ei despre noi, am fost mereu pe primul si al doilea loc in Europa la crestere economica, atat timp cat am avut Romania in gestiune. Si nu de prosti! Ascultati-ne sfaturile ca, in trei luni de guvernare, ati anulat 3 ani buni cu PSD! La ce aiureli prezentati acum, data viitoare vom avea nevoie de 10 ani ca sa redresam tara”, a scris Lia Olguța Vasilescu.

Fost ministru al Muncii, Vasilescu a punctat și propunerile făcute de PSD în actuala situație de criză, când companiile își închid porțile.

”PSD a propus:
o Schema de ajutor de stat de 300 milioane lei pentru producatorii de medicamente din România;
o Plafonarea taxei clawback la 20% în 2020 pentru medicamentele generice, în mare parte produse în ţară;
o Finanțarea unei scheme de ajutor de stat de 300 de milioane de lei pentru sprijinirea companiilor strategice naționale CFR și TAROM;
o Schema de ajutor de stat de 300 milioane lei pentru sustinerea industriei auto si de componente auto din România.”

Articolul precedentCat ne costa inactiunea guvernamentala?
Articolul următorCriza coronavirus în Europa și lipsa reacției românești