Publicistul Ion Cristoiu consideră că ceea ce se întâmplă în Bucureşti nu e acţiune politică. Sunt forţe mediatico-politice, conduse “de servicii, de generalii de la SPP şi STS, PNL, PSD, USR,” pentru dărâmarea Garbielei Firea. Vor să arate că Bucureştiul s-a curăţat de “Ciuma roşie,” potrivit declaraţiei făcute Mediafax.

Vorbind despre Nicuşor Dan, maestrul zice că e ţinut la frigider ca o pizza. 

Ion Cristoiu avertizează că, în perspectiva alegerilor locale la Bucureşti avem de-a face cu o strategie electorală gândită de Cotroceni şi de servicii în care mizele sunt altele decât candidaţii la Primăria Capitalei şi la sectoare.

„E clar. Am avut de-a face cu o înscriere a lui Victor Ponta în campania ‘Jos Gabriela Firea’. Tot ce se va întâmpla în perioada următoare nu are nicio legătură cu votarea unui nou primar, a unui primar care să o surclaseze pe Gabriela Firea la administrarea Bucureştiului sau în materie de politică. Nu, avem de-a face cu o strategie electorală gândită de Cotroceni şi de servicii şi sigur, întâmplător şi de PNL, prin care trebuie eliberat Bucureştiul de Gabriela Firea, de ciuma roşie. Din acest punct de vedere pentru strategia coaliţiei politico-mediatice nu contează sectoarele, ci Primăria generală, şi nu contează cine îi va lua locul Gabrielei Firea, ci contează să nu mai fie Gabriela Firea”, a mai spus publicistul.

Articolul precedentGabriela Firea acuză că este filată
Articolul următorORGOLIUL,FURTUNA UNUI NAUFRAGIU?