După ce anul trecut a suferit o operaţie, gâsindu-i-se o sârmă de fier în intestine şi nu a exclus o “mână criminală,”Gabriela Firea acuză acum că patru, cinci firme, care au pierdut supremaţia contractelor cu Primăria, după înfiinţarea companiilor municipale, au plătit profesionişti în filaj. Tototadă, acestea finanţează campanii de denigrare a sa, potrivit declaraţiei sale. 

„Eu nu sunt singură, sunt cu oamenii. Mulţi au observat că am în spatele meu, în trafic, codiţă. Probabil că s-au plictisit de aceste filaje şi că mă consideră banală pentru că mă duc de acasă de la serviciu şi de la serviciu acasă. În ultima perioadă nici măcar în parc cu copiii nu mai merg”, a afirmat Gabriela Firea duminică seară, într-o emisiune la Antena 3.

Gabriela Firea a mai invocat şi în trecut acţiuni îndreptate împotriva sa.

Anul trecut, pe fondul unor probleme grave de sănătate, când medicii i-au descoperit o sârmă în colon, ea nu a exclus posibilitatea să fi fost victima unei ”mâini criminale”, susţinând că nu are nicio explicaţie legat de modul în care ar fi putut să înghită sârma. Firea a explicat atunci că este extrem de precaută şi nu mănâncă repede şi a precizat că s-a consultat cu mai multe persoane care i-au explicat că aliajul respectiv, în anumite condiţii, se poate transforma într-o sârmă mai mică, rotundă şi astfel ar fi putut ajunge într-o prăjitură, de exemplu.

P”Poate vom rămâne toată viaţa cu această întrebare dacă a fost o întâmplare sau dacă a fost o mână criminală”, a spus atunci Firea.

Articolul precedentMarius Budăi o face mincinoasă pe Violeta Alexandru
Articolul următorIon Cristoiu: Nicuşor Dan e ca o pizza ţinută la frigider