Războiul intern din PSD se întețește în perspectiva apropierii congresului pentru alegerea noii conduceri, vârfuri de lance fiind foștii locotenenți ai lui Liviu Dragnea, trași pe linie moartă de actuala conducere interimară coagulată în jurul cuplului Ciolacu – Stănescu. Persoana în jurul căreia se raliază cei rămași în afara cercului de putere este fostul ministru al Finanțelor, Eugen Teodorovici.

În PSD se ascut săbiile înainte de mult anunţatul Congres. Se prefigurează două tabere: una a tandemului Ciolacu-Stănescu şi alta a lui Eugen Teodorovici, care încă nu şi-a anunţat candidatura la preşedinţia partidului. 

Preşedintele PSD Neamț, Ionel Arsene, a lansat un atac dur la adresa lui Paul Stănescu, principalul aliat al lui Marcel Ciolacu, după ce acesta din urmă a spus despre Eugen Teodorovici că e o “catastrofă politică”.

Arsene l-a acuzat pe Stănescu de folosirea unor ”metode specifice vechii Securități” pentru a-și discredita adversarii și i-a atras atenția că PSD este ”un tractor cam mare”, aluzie la vechea ocupație a liderului PSD de Olt.

”Paule, îți spun eu că Eugen Teodorovici este un politician din noua generație, capabil să înțeleagă că vechile metode de a face politică nu mai dau rezultate. Acțiunile lui de a face opoziție reală la actuala putere liberală, care a prăbușit România, sunt ceea ce așteaptă cu adevărat oamenii. Cât despre alegerile interne, părerea mea este că ar trebui să mai ai puțină răbdare și, în loc să îți critici public colegii de partid, mai bine să arăți tu cu ce ești mai bun, ce te face pe tine să fii o alternativă, deși știi și tu prea bine că PSD e un tractor cam mare, a scris scris Ionel Arsene pe Facebook.

Articolul precedentDaniel Băluţă: electoratul PSD nu vrea trolling politic. Ce e acela un trolling?
Articolul următorMarius Budăi: nu există niciun argument pentru care alocațiile să nu fie majorate