Preşedintele PSD Sector 4 şi primar al aceluiaşi sector, Daniel Băluță, a apreciat, într-un interviu la DC News, că electoratul social democrat nu vrea trolling politic.  În contextul în care lui Marcel Ciolacu i se reproșează că nu e mai agresiv cu PNL-ul sau cu președintele Klaus Iohannis, edilul a spus că: 

“Domnul Ciolacu are personalitate unui om extrem de echilibrat. Eu cred că excele nu fac bine și mai ales în această situație extrem de tensionată, nu numai la nivel național, cât și la nivel mondial, într-o situație în care oamenii sunt în suferință, în care oamenii au parte de extrem de multe restricții. Avem nevoie în fruntea noastră de oameni echilibrați, iar domnul Ciolacu este un om extrem de echilibrat și dânsul induce o liniște constructivă. După cum vedețși se vede și în sondaje, acest lucru este apreciat de alegătorii noștri, pentru că echilibrul, această diminuare a scandalurilor înseamnă foarte mult pentru oameni. Oamenii sunt preocupați foarte mult de rezultate și mai puțin de scandal. A trecut acea vreme”, a declarat Daniel Băluță, în exclusivitate pentru DC NEWS. 

Cine sunt trolii politici?

Sunt mulți oameni care nu au înțeles că dezbaterile agresive nu sunt îmbrățișate de alegători. A fost un exemplu interesant. Extistă politicieni care au aplicat metodele trollanare și când au ajuns în această situație chiar ei au fost deranjați”, a completat el. 

Primarul Sectorului 4 se consideră un pacifist de fire. 

Un troll este un provocator fără cauză. 

Trollingul este actul deliberat de a face observații nesolicitate sau controversate pe diverse forumuri de pe internet, cu intenția de a provoca o reacție emoțională.

Etimologia termenului vine din pescuit. Pe navele în mişcare, mulţi pescari aruncă nade mişcătoare cu undiţele de pe punte. Peştii, provocaţi de mişcările ciudate, se aruncă asupra momelilor şi aşa se agaţă de cârlig. 

Articolul precedentCodrin Ştefănescu: Rareş Ruj Roz o susţine pe civila Birchall. Ciolacu tace şiret
Articolul următorIon Arsene: Pentru Stănescu, PSD e un tractor prea mare