.România este la un pas să rămână liberală cu prețul de a fi penală. PSD anunță moțiune de cenzură ca o măsură de extremă urgență pentru a nu deveni un stat condus de penali. Clar și categoric, secretarul general al PSD, Paul Stănescu, anunță lovitura decisivă la premierul, Florin Cîțu. “Sub conducerea lui Klaus Iohannis, România a bifat astfel o premieră internațională ca un guvern democratic și un partid istoric să fie conduse de un politician care a făcut închisoare, iar politica oficială de stat să devină DOAR PENALI ÎN FUNCȚII PUBLICE ” Este poziția PSD. Anunțul secretarului general vine în momentul de maximă încordare între taberele liberale și pe fondul deteriorării grave a credibilității premierului. 
” Penali și mincinoși! Minciuna a devenit emblema acestui Guvern. Cu Pinocchio în frunte, încrederea în executiv este la pământ, astfel încât două treimi din români simt direcția greșită și se întreabă, firesc, în ale cui buzunare se află halucinanta creștere economică cu 13%?”, punctează Paul Stănescu. 
Moțiunea PSD pune USRPLUS în situația de a alege între crezul politic care ii legitimează și beneficiile grase ale unei guvernări falimentare pentru cetățeni.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentPrințul cavalerilor la bustul gol și fuga zeilor
Articolul următorApele adânci ale tăcerii social democrate