Este important ca românii să fie puși în valoare aici, acasă! De aceea este important să investim în oameni și în creșterea capacității acestora de a se adapta schimbărilor continue de pe piața muncii pentru a deveni mai competitivi și de a avea competențele cerute de angajatori, a transmis ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, la finalul unei conferințe pe tema resurselor umane.

“Este important ca românii să fie puși în valoare aici, acasă!
 
Oamenii sunt resursa cea mai valoroasă, indiferent de cât de mult evoluează tehnologia.
 
De aceea este important să investim în #oameni și în creșterea capacității acestora de a se adapta schimbărilor continue de pe piața muncii pentru a deveni mai competitivi și de a avea competențele cerute de #angajatori.
 
Este principala concluzie a Conferinței “Human Revolution. Resursele Umane – Parteneri în Construirea Viitorului“, la care am participat în calitate de speaker.
 
Una dintre prioritățile mandatului meu este să avem o piață a muncii mai puternică, astfel încât românii să fie răsplătiți pe măsura competențelor și aptitudinilor lor.
 
Un obiectiv important ca ministru al Muncii și Solidarității Sociale este să luăm cele mai bune măsuri pentru ca românii care au plecat la #muncă peste hotare să revină acasă. Este nevoie de #angajați în domenii cheie precum construcțiile ori agricultura, dar și angajați cu nivel înalt al competențelor.
 
Cel mai important este ca românii să fie puși în valoare aici, acasă!” a afirmat ministrul Muncii.

Sursa: Newsinn

Articolul precedentMinistul Muncii a făcut anunțul: Când vor primi pensionarii deciziile cu majorările de pensii
Articolul următorCiolacu a anunțat candidațiii PSD la primăriile din Sectorul 2 si Sectorul 5