Premierul Marcel Ciolacu consideră că se vor face “paşi mari” în ceea ce priveşte integrarea totală în spaţiul Schengen, dar mai întâi trebuie văzut cum funcţionează intrarea cu frontierele aeriene şi maritime.

„Ce am stabilit eu cu Nehammer a fost o colaborare directă şi, nu în ultimul rând, atât eu, cât şi domnul cancelar am avut nişte cuvinte de laudă pentru cei doi miniştri de Interne. Domnul Cătălin Predoiu a şi fost săptămâna trecută la Viena, urmează să meargă în continuare.

Haideţi să vedem cum funcţionează Schengen aeriană şi maritimă şi sunt ferm convins că vom face paşi mari. Vom avea discuţii şi cu Ungaria, cu premierul Ungariei, şi cu Serbia, cu premierul Serbiei, fiindcă e un context întreg, Şi, nu în ultimul rând, cu prim-ministrul Bulgariei”, a afirmat Marcel Ciolacu, la o conferinţă organizată după vizita de lucru efectuată pe şantierul autostrăzii A0 Sud, Lotul 1 Glina – Vidra.

 

El a precizat că vineri va fi prezent, împreună cu preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, la inaugurarea terminalului de pe aeroportul din Timişoara.

Sursa: Newsinn

Articolul precedentCiolacu a anunțat candidațiii PSD la primăriile din Sectorul 2 si Sectorul 5
Articolul următorHoria Constantinescu, șeful ANPC, a făcut anunțul care zguduie scena politică. Este în cărți pentru Primăria Constanța