Marcel Ciolacu – președintele PSD a susținut, joi, un briefing de presă după ședința social-democraților în care s-au stabilit numele care vor candida la alegerile locale și europarlamentare.

Marcel Ciolacu a făcut publică lista definitivă a candidaților propuși de PSD pentru lista comună cu PNL pentru alegerile europarlamentare.

Lista oficială a PSD este următoarea: Mihai Tudose, Gabriela Firea, Claudiu Manda, Victor Negrescu, Vasile Dîncu, Gheorghe Cârciu, Adrian Benea, Dan Nica, Ștefan Mușoiu, Roxana Mânzatu, Andi Cristea, Larisa Blănari, Valeriu Sălăjan, Alexandra Ioniță, Mădălina Lazăr.

„Dna Ramona Chiriac a anunțat public de ce anume s-a retras. Nu pot comenta eu o decizie luată de dna Ramona Chiriac care a și anunțat public de ce a făcut acest lucru”, a declarat Ciolacu.

„Nu am avut o discuție privind comisarul României. Această discuție trebuie să o am cu președintele României, conform CCR, pentru că președintele este reprezentantul României în Consiliul European unde se negociază portofoliile, România nu știe ce portofoliu de comisar va avea, abia atunci coaliția va nominaliza o persoană”, a adăugat liderul PSD.

„Referitor la dl Tudose, este o opțiune de deschidere a listei. Vom hotărî împreună cu dl Ciucă”, a precizat Ciolacu.

Numele candidaților PNL care vor candida pe liste comune cu PSD: Cine e în prima linie după negocieri

Sursa: Newsinn

Articolul precedentMarcel Ciolacu, despre închiderea hipermarketurilor în weekend: „Nu poți spune românilor când să-și cumpere alimente”
Articolul următorLista PSD pentru alegerile europarlamentare! Ramona Chiriac NU mai apare în planurile comune