Duminică, la prânz, Victor Ponta a anunțat că partidul său, PRO România, se aliază cu noul partid creat de Robert Negoiță, Partidul București 2020. Astfel, cele două formează PRO București 2020 și liderii lor speră să câștige cât mai multe primării la alegerile locale din toamnă. Având în vedere că plecarea lui Negoiță din PSD a stârnit rumoare, primarul general Gabriela Firea a avut un mesaj tăios imediat după ce conferința de presă s-a încheiat.

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, a adus-o în discuție și pe Gabriela Firea la lansarea oficială a alianței PRO Bucureşti 2020: „Ne-am aliat noi contra doamnei Firea… nici vorbă!”, a declarat Ponta.
„Nu e doar o alianţă între doi oameni care se cunosc de foarte mult timp, ci o alianţă între destul de mulţi oameni”, a mai spus Victor Ponta duminică, într-o conferinţă de presă, fără să spună în mod direct cine sunt aceștia.
„Cred că toţi suntem prizonieri şi Bucureştiul e prizonier în bătălia «contra»; trebuie să votăm contra ciumei roşii, contra ciumei galbene care e mai rău ca ciuma roşie. (…) Ceea ce încerc împreună cu Robert şi cu oamenii care au venit în jurul Pro România şi al noului partid Bucureşti 2020, încercăm să venim cu o proiecţie pe termen mai lung” a afirmat fostul premier.
Liderul Pro România a spus despre noul său aliat, Robert Negoiţă, că în opinia sa „ar fi un primar foarte bun şi al Capitalei” .
„L-aş susţine cu mare încredere pentru funcţia de primar general şi în 2020, şi în 2024” a afirmat Ponta, referindu-se la Negoiţă.
La rândul său, Robert Negoiţă şi-a exprimat şi el convingerea că Ponta ar fi un bun edil pentru Bucureşti.
„Eu l-am propus, am spus că ar fi un primar foarte bun”, a mărturisit Negoiţă despre Ponta.
După aceste adulații reciproce, între Ponta și Negoiță, Gabriela Fire a transmis un mesaj de pe contul său de Facebook: „Oamenii sunt mai inteligenți decât îi cred unii conducători. Mai intuitivi și mai perspicace. Cei care îi mint sau spun jumătăți de adevăr vor avea o mare surpriză.

Corectitudine #Verticalitate #BunaOrganizare #VaFiBine”, a scris Firea.

Articolul precedentSurpriză de proporții la PSD Botoşani
Articolul următorMihai Tudose spune că PNL promite aceeași sumă de 50 mil euro și presei, și bolnavilor de COVID