Informația lansată de Mugur Ciuvică în spațiul public, conform căreia, fostul deputat pesedist Georgian Pop este noul consilier al lui Ludovic Orban, a fost confirmată și de jurnalista Diana Tache, în cadrul emisiunii “Miercurea Neagră”, de la DC NEWS TV.

“Domnul Georgian Pop am înţeles că l-a luat domnul Ludovic Orban consilier la Camera Deputaţilor, ca să îl ajute, că domnul Orban ştie ce înseamnă să fii şomer în perioade grele. Şi ca să nu trebuiască să se angajeze consilier la vreun avocat pesedist, l-a luat consilier la Camera Deputaţilor. Iar fosta soţie este secretar de stat la USR, normal. Cum nu ştie nimeni care nu se uită foarte mult la politică cine e Georgian Pop, să precizăm că e fostul şef al Comisiei de Control SRI”, a spus Mugur Ciuvică.

“Este şi singurul pe care Coldea şi Maior nu îl salutau. Se confirmă ştirea asta, am auzit şi eu despre domnul Georgian Pop acelaşi lucru. Probabil nu avem aceleaşi surse, dar probabil sunt din aceeaşi tabără, pentru că mi s-a confirmat şi mie că este consilierul domnului Orban la Camera Deputaţilor”, a reacţionat şi Diana Tache.

Georgian Pop este fostul soț a noului star USR, Alina Pop, ajunsă secretar de stat, datorită lui Dan Barna. În timpul conducerii lui Victor Ponta, Georgian Pop era șeful comisiei parlamentare de control a SRI.

Alina Viorica Pop, în calitate de soție a lui Georgian Pop, s-a învârtit și în cercul serviciilor secrete, informează Newstandard.news, având o parte din acțiunile unei firme conduse de fostul ei soț.

Articolul precedentBudăi i-a găsit o nouă poreclă ministrului Voiculescu
Articolul următorCodrin Ștefănescu acuză conducerea PSD de “securism, frică și trădare”