Fostul patron al Realitatea Plus, Cozmin Gușă, dezvăluie pe o rețea de socializare cu “Statul paralel” i-a zădărnicit, în urmă cu mai mulți ani, colaborarea cu Euronews, făcând o televiziune cu influență regională.

Dezvăluirea a fost făcută în contextul “căsătoriei din interes” dintre Antena 3 și CNN, care reprezintă Deep State-ul american. Realizatorul emisiunilor de la Gold Fm se mai întreabă dacă Fox Tv nu-și va regăsi un partener local, după ce a pierdut relația cu familia Păunescu.

“Ca să pricepeți cum e cu aducerea în România a marilor rețele tv vă reamintesc că acum patru ani am fost pe punctul de a face la București cea mai influentă televiziune regională, semnând precontractul cu EURONEWS pentru achiziția operațiunilor din Ungaria, Grecia, Bulgaria, Serbia, Moldova și România, dar ”paralelii” noștri au dinamitat tranzacția simplu, confecționând două dosare penale pentru doi dintre finanțatori. Azi Euronews este (doar) în România, dar sub managementul unor ”aleși” controlabili, rețeaua europeană fiind vândută unor portughezi ce au legătură directă cu Viktor Orban”, a mai scris Gușă.

Articolul precedentAmendamentele PSD la Ordonanța Plafonării. Cei care consumă peste 255 de kwh vor plăti sume astronomice
Articolul următorCodrin Ștefănescu: vom lupta contra acestei coaliții, sclavă umilă a globaliștilor de la Bruxelles